26 Eylül 2020 Cumartesi

Tiziana Terenzi- Kirke Extrait de Parfum / 2015


























Tiziana Terenzi Kirke parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Tiziana Terenzi- İtalyan parfüm firmasıdır. Şimdi Tiziana Terenzi- Kirke isimli parfümü yorumluyoruz. Tatlı, yumuşak, sucul, kremsi ve pudralı bir yapıdadır. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya ve odunsu notalar barındırıyor. Meyveli- şipre grubunda gösteriliyor.

Üst- tutku ( çarkıfelek ) meyvesi, şeftali, ahududu, Çin tarçını, armut, kum,

Orta- vadi zambağı,

Alt- kediotu, sandal ağacı, vanilya, paçuli, misk.

Tiziana Terenzi- Kirke- tatlı- tropik meyvelerle başlıyor. Şeftali, armut, mango ve böğürtlen olabilir. Devamında yumuşak çiçekler geliyor. Önce sucul tarzda yeşil çiçekler var. Leylak, frezya, lotus ve yasemin tahmin ediliyor. Pudralı çiçekler de ( iris, orkide ) burada yardımcı elemandır. Kremsi ve şekerli vanilya ve pudralı sandal ağacı birlikte kapanışı yapıyor.

Tiziana Terenzi- Kirke- meyveli ve çiçeksi kolonya havasındadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazelemeye müsait bir kalıcılığı vardır. Notalar meyveli, çiçeksi ve vanilyalı katmanlar olarak sırasıyla tene oturuyor. Şekerli ve pudralı yapısından dolayı dengeli sıkılmalıdır. Gene bu nedenle sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam saatlerinde kullanılması daha uygun olur. Dış ortam kokteyl ve toplantıları ile gece gezmelerinde ideal bir seçimdir. Hızlı akışkanlıkla tene çabuk yerleşiyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder