3 Aralık 2020 Perşembe

Paco Rabanne- One Million Lucky Pour Homme EDT / 2018


























Paco Rabanne- One Million Lucky Pour Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Paco Rabanne- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Paco Rabanne- One Million Lucky ( Şanslı ) isimli parfümü yorumlayacağım. Tatlı, yumuşak, şekerli, asitli ve ferah esintileri var. Meyveler, bal, gurme notalar ve odunsu notalarla biçimlenmekte. Odunsu- aromatik grupta gösterilmiş.

Üst- ozonik notalar, erik, greyfurt,

Orta- fındık, sedir ağacı, kaşmir ağacı, yasemin, bal,

Alt- paçuli, meşe yosunu, vetiver.

Paco Rabanne- One Million Lucky- mayhoş erik ve vişne / kiraz baskınlığında ozonlu- tatlı meyvelerle başlangıç yapmış. Geri planda asitli greyfurt var. Canlı, enerjik ve genel beğeniye uygun bir meyve harmanı olmuş. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Orta bölümde fındık ve bal aromalarının marifetiyle tatlılık yükseliyor ve şekerli tonlamalar yapıyor. Ne var ki, rahatsız edici değil. Son fazda genelde yeşil kokan ferah çimensi vetiver var. En fazla bu odunsu vurguları beğeniyoruz.

Paco Rabanne- One Million Lucky- şekerli gurme notalar söz konusu olduğunda, özellikle sıcak havalarda biraz daha dengeli dozaj verilmesi ( üç- dört fıs yeter ) gereken yapıdadır. Bu şartla günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Kalıcılık ve fark edilirlik için temel referans şudur : Meyvemsi- sucul- ozonik yapıdaki erkeksi kolonya. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme yapılabilecek bir kalıcılığı vardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder