24 Kasım 2020 Salı

Louis Vuitton- Ombre Nomade EDP / 2018

 















Louis Vuitton Ombre Nomade EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Louis Vuitton- Paris merkezli Fransız moda ve aksesuar markasıdır. Deri çanta, valiz.monogram ( harflerin ve yazı birimlerinin tek bir simge oluşturacak şekilde kullanılması ), kristal parfüm şişesi, lüks banyo malzemesi ve parfüm gibi ürün gamları bulunmakta. 1854 yılında Rue Neuve des Capucines tarafından kuruldu.

Bugün Louis Vuitton- Ombre Nomade isimli bayan parfümünün değerlendirmesi yapılacaktır. Meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, deri, amber, tütsü ve reçineler barındırıyor. Tatlı, kremsi, ekşimsi, sıcak, yapay ve plastik yapıdadır. Oryantal- odunsu kategoride gösterilebilir.

Öd ağacı, tütsü, gül, ahududu, huş ağacı, safran, benzoin, amber ağacı ve sardunya aromaları açıklanmakta.

Louis Vuitton- Ombre Nomade isimli parfümün açılışında kremsi tatlılık veren meyveler ve çiçeksi notalar hakimdir. Ahududu ve gül baskındır. Böğürtlen ve sardunya da olabilir. Çünkü tene oturma devresinde, biraz ekşimsi meyvemsi akorlar ve yapay tatlılıktaki çiçekler hissediliyor. Sonrasında hepsi yapay ve plastik etkilerle belirlenen odunsu notalar ( baskın öd ağacı ), çiçeksi notalar ( baskın safran, sardunya ) ve deri aromaları gelmekte. Sıcak ve tatlı amber- tütsü ikilisi kapanışı yapmıştır. Hatta amberdeki yapay tatlılığı düşünürsek, benzoin reçinesi olmalıdır.

Louis Vuitton- Ombre Nomade isimli parfümün amber temalı olması istenmiş. Ancak gül, öd ağacı, tütsü, safran ve deri içerikleriyle Geleneksel Arap parfümleri sınıfına sokulabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, sahibine ve dışarıya saldırgan fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün süren güçlü kalıcılığı dikkat çekiyor. Tene dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Geleneksel Arap parfümlerine atıf yapan koku karakteri ve genele yayılmış tatlılık ve yapaylık söz konusu olduğunda, elbette kalıcılık ve fark edilirlik yükselecek ve tene dengeli dozajlanması gerekecektir. Buna karşın nota geçişleri başarılıdır. İdeal sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder