28 Ağustos 2019 Çarşamba

Emporio Armani- She / Lei EDP / 1998



























Emporio Armani She EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Emporio Armani- İtalyan moda markası Giorgio Armani' nin bünyesinde bir markadır. Emporio Armani- She isimli parfümü değerlendireceğim. Sucul, yumuşak, hafif, kremsi, sabunsu ve tatlı- şekerli esintileri var. Çiçeksi notalar, meyveler, turunçgiller ve vanilya aromaları belirgindir. Oryantal- vanilyalı kategorisinde yer almakta.

Üst- ananas, misket limonu, sümbül, mandalina, armut, bergamot,

Orta- iris kökü, yasemin, kediotu, zambak,

Alt- sandal ağacı, tonka fasülyesi, amber, misk, sedir ağacı, badem.

Tatlı meyveler= Emporio Armani- She- açılışta tatlı meyveler ağırlıklı ve turunçgiller destekli aromalar sunuyor. Ananas, mango ve armut baskındır. Misket limonu ve mandalina geri plandadır. Ferah, modern ve enerjik açılışı var. Turunçgiller biraz asitli ve keskindir.

Hafif sabunsu ve sucul çiçekler & kremsi- yumuşak beyaz çiçekler= Orta katmanda sucul bitkilerle desteklenmiş hafif sabunsu çiçekler ön planda yer alıyor. Kır çiçekleri tandanslı yumuşak çiçekler buna katılıyor. Bir harman ve sentez var. İris, leylak, kediotu, zambak ve yasemin önemlidir. Kişniş ve ıhlamur gibi sucul bitkiler var.

Şekerli tatlılık= Son kısımda vanilya ve tonka fasülyesinden kaynaklanan şekerli tatlılık var. Ne var ki, kremsi vanilya daha baskın olduğundan, şekerli tatlılık rahatsız etmiyor. Ayrıca kapanışta bademsi koku nüansları da var. Böylece tenden ayrılmakta.

Emporio Armani- She- bu haliyle günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. İlkbahar- yaz kokusudur. Aromalar ortalardan itibaren iç içe geçmiştir, harman halindedir. Son bölüm hariç, dengeli bir tatlılık var. Akışkanlık hızlıdır. Tene çabuk oturur. Kalıcılık ve fark edilirliği, kaliteli bir çiçeksi kolonya tarzında olmasıyla değerlendirilir. Tene yakın durmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder