16 Ağustos 2019 Cuma

Dolce & Gabbana- The One Pour Femme EDP / 2006


























Dolce & Gabbana- The One Pour Femme EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Dolce & Gabbana- İtalyan moda firmasıdır. Dolce & Gabbana- The One Pour Femme isimli parfümü değerlendirmek istiyorum. Yumuşak, kremsi, tatlı, tozlu ve ekşi rayihaları vardır. Meyvemsi, çiçeksi ve vanilyalı aromaları belirgindir. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmektedir.

Üst- aslan meyvesi mandalina, şeftali, bergamot,

Orta- zambak, erik, yasemin, vadi zambağı,

Alt- amber, misk, vanilya, vetiver.

Dolce & Gabbana- The One Pour Femme- kremsi meyvelerle başlıyor. Bu meyveler tatlımsı- ekşimsi tonlamalar yapıyor. Sonra yumuşak ve kremsi tarzda beyaz çiçekler geliyor. Kremsi ve yapay vanilya ve yumuşak ve tozlu vetiver kapanışı yapmakta.

Dolce & Gabbana- The One Pour Femme- şeftali, bergamot ve erik gibi tatlımsı- ekşimsi meyveler kullanmış. Frezya, yasemin ve zambak gibi kadifemsi ve parlak çiçekler hissediliyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla algılanır. Vanilya hariç, sorunlu bir nota yoktur. Düz çizgide giden ve çok değişmeyen kokusu vardır. Yılın her mevsimine, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yöneliktir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşir. Ekşimsilikle dengelenen tatlılık memnun edicidir. Tene özgürce sıkılabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2* -Bizden daha yoğun esanslı temin edilebilir-

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder