13 Ağustos 2019 Salı

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Femme EDT / 2001



























Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Dolce & Gabbana- İtalyan moda firmasıdır. Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Femme isimli parfümü değerlendiriyorum.  Narenciye, yeşil bitkiler, çiçeksi notalar, meyveli notalar ve odunsu notalar bu parfümü şekillendiriyor. Yumuşak, sucul ve tatlımsı esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta yer almakta.

Üst- elma, sedir ağacı, çançiçeği, limon,

Orta- gül, bambu, yasemin,

Alt- amber, misk, sedir ağacı.

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Femme- yeşil- bitkisel turunçgillerle açılıyor. Sonrasında meyveli ( elma )- çiçeksi katman var. Çiçeksi katmanın karakteri de, yeşil kokan ferah çiçeklerdir. Son bölümde misk ve yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) mevcuttur.

Dolce & Gabbana- Light Blue Pour Femme- limon ve bergamot gibi enerjik ve tatlı narenciyeler sunuyor. Bambu ve palmiye gibi yeşil bitkiler buna destek vermekte. Bitki, çiçek ve meyve akorları yumuşak, sucul ve taze etkiler bırakıyor. Gül, yasemin ve lotus gibi çiçekler tahmin ediliyor. Gün içinde tazelenebilir. Ferah ve kaliteli kolonya tandanslıdır. Kalıcılık ve fark edilirlik böyle yorumlanmalıdır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uygunlukla beraber, tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halindedir. Hızlı akışkanlıkla karakterini bulur ve tene yakın durur. Dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar var.

Koku- 5 Kalıcılık- 2* -Bizden daha yoğun esanslı temin edilebilir-

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder