3 Eylül 2019 Salı

Beyonce- Beyonce Heat EDT / 2010


























Beyonce- Beyonce Heat parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Beyonce- ABD' li ünlü şarkıcıdır. Bugün, Beyonce- Beyonce Heat isimli parfümü konu belirledim. Çiçeksi, meyveli, bademli ve vanilyalı esintileri var. Tatlı- şekerli ve yumuşak bir koku veriyor. Oryantal- vanilyalı grubunda gösteriliyor.

Üst- portakal çiçeği, şeftali, manolya, orkide,

Orta- misk, hanımeli, badem, makaronlar,

Alt- amber, tonka fasülyesi, sekoya ağacı.

Beyonce- Beyonce Heat- çiçeksi ve meyveli harmanla başlıyor. Tatlı ve kremsi meyveler= Şeftali ve ahududu. Beyaz yumuşak çiçekler= Manolya, frezya ve orkide. Devamında bademli vanilya vurguları ile şekerli tatlılık var. Kapanışta ahşapsı tonlamalar ( abanoz ? ) görülmekte. Dengeli sıkmak gereklidir. Çünkü yapay vanilya var. 

Beyonce- Beyonce Heat- koku olarak çok değişmiyor. Sürprizi yok. Hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Yapışkan biçimde tene yakın kalıyor. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiştir. Kalıcılık ve fark edilirlik, kolonya tarzındadır. Yapay çiçekler var. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam için daha uygundur. Gece gezmesi ve açık havada- dışarıda düzenlenen davetler için düşünülecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder