18 Eylül 2019 Çarşamba

Escada Margaretha Ley- Escada Collection EDT / 1997

























Escada Margaretha Ley- Escada Collection parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Escada Margaretha Ley- Almanya merkezli moda markasıdır. Escada Margaretha Ley- Escada Collection isimli parfümü konu olarak belirlemiş durumdayız.

Tozlu ve pudralı sandal ağacı temasını merkeze almış. Buna aynı formda amber vurgusu eşlik ediyor. Odunsu notalar, karamel, çiçeksi notalar ve meyveler de genel gidişatta söz sahibidir. Şekerli tatlılık genele yayılmıştır. Tozlu, pudralı, yumuşak ve kremsi tonlamalar da vardır. Oryantal grupta gösteriliyor.

Üst- erik, karamel,

Orta- portakal çiçeği, yasemin, beyaz çiçekler, gül,

Alt- sandal ağacı, tonka fasülyesi, misk, sedir ağacı.

Escada Margaretha Ley- Escada Collection- şekerli tonda karamel ve vanilya ile açılıyor. Erik benzeri kuru ve ekşimsi meyveler buna destek veriyor. Orta bölümde önce çilek gibi tatlı meyve vurgusu var. Sonra yumuşak ve kremsi çiçekler gelmekte ve baskın karakter olmakta. Yasemin, gül ve zambak önemlidir. Devamında tatlılık gene yükseliyor. Sandal ağacı, başlangıçta belirttiğimiz özellikleriyle ana temadır. Son fazdaki yüksek tatlılığın sandal ağacı ve yapay kremsi vanilyadan kaynaklandığı belli oluyor. Odunsu notalar da zaten sandal ağacı kontrolündedir. Böylece koku karakteri çok değişmez, düz çizgide gider. Sürprizi olmayan bir basitliktedir. Dengeli dozaj şarttır. Dört- beş fıs yetecektir. Aromalar harman olarak, iç içe geçmiştir.

Escada Margaretha Ley- Escada Collection- neredeyse sadece sandal ağacı kokusu olmuş. Diğer notalar yardımcı eleman ve çeşni olması için konulmuş gibidir. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava için idealdir. Günlük kullanıma pek uymaz. Sabah saatlerinde ve çok sıcak havalarda sıkılırsa rahatsız eder. Dışarıda- açık havada düzenlenen kokteyl, davet ve gece gezmeleri için uygundur. Fark edilirliği her zaman güçlüdür. Tene çabuk oturur. Sahibine ve dışarıya karşı kendini hissettirir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu kalıcılık yapar. Yapışkan meyveler ve sandal ağacı ile etkilidir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder