12 Eylül 2019 Perşembe

Ex Nihilo- Fleur Narcotique EDP / 2014



























Ex Nihilo Fleur Narcotique EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Ex Nihilo- Paris merkezli Fransız niş parfüm markasıdır. Bugün Ex Nihilo- Fleur Narcotique isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, kremsi, şekerli ve ferah esintileri var. Vanilya, çiçeksi notalar ve meyvelerle şekilleniyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- bergamot, aslan meyvesi, şeftali,

Orta- yasemin, şakayık, portakal çiçeği,

Alt- odunsu notalar, meşe yosunu, misk.

Ex Nihilo- Fleur Narcotique- tatlı- kırmızı meyveleri başlangıca yerleştirmiş. Çilek, ahududu ve şeftali hissediliyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Açılıştaki ferah ve biraz da şekerli meyvelere, orta bölümde kremsi yumuşak çiçekler eşlik edecektir. Bu çiçekler aynı zamanda yeşil kokan- sucul karakteri yansıtıyor. Yasemin, portakal çiçeği ve frezya tahmin edilmekte. Son kısımda tatlılık yükseliyor. Şekerli vanilya var.

Ex Nihilo- Narcotique isimli parfüm, ilk anda yoğun şekerli meyveler ile yüksek bir fark edilirlik yapıyor. Sonra sakinleşip tensel koku formuna çevriliyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla tene oturmaktadır. Çabuk terleyen yağlı tende, kremsi çiçeksi notalar ve şekerli vanilyayla iki gün boyunca kuvvetli esintiler veriyor. Buna karşın tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazeleme yapılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder