21 Eylül 2019 Cumartesi

Escada Margaretha Ley- Tropical Punch EDT / 2001



























Escada Margaretha Ley- Tropical Punch parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Escada Margaretha Ley- Alman moda markasıdır. Margaretha ve Wolfgang Ley tarafından kurulmuştur. Escada Margaretha Ley- Tropical Punch ( Tropikal Kokteyl ) isimli pafümü inceleme konusu yapacağız.

Meyve, çiçek ve misk aromalarıyla belirginleşiyor. Tatlı, kremsi ve yumuşak esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- nar, papaya, armut,

Orta- frezya, ebegümeci, şeftali, zambak,

Alt- amber, beyaz misk.

Escada Margaretha Ley- Tropical Punch- taze, temiz, canlı ve pozitif bir koku formu veriyor. Enerjik ve dinamik tropik meyvelerle açılıyor. Mango, şeftali ve ananas olabilir. Yumuşak ve kremsi çiçeklerle devam etmekte. Yasemin, zambak ve manolya sucul- kır çiçekleri efekti veriyor. Yumuşak misk ve vanilya kapanışı yapıyor.

Escada Margaretha Ley- Tropical Punch- kısa notlar=

Sade, uyumlu ve basit bir harman var. Aromalar iç içe geçmiş. Sevimli ve hoş bir tatlılık var. Fazla beklentiye girmeden kullanılabilecek ferah kolonya havası veriyor. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre değerlendirilmelidir. Tene çabuk yerleşiyor. Tene yakın duruyor. Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Tene bolca uygulanır. Günlük kullanımda tazelenebilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder