14 Eylül 2019 Cumartesi

Estêe Lauder- Modern Muse EDP / 2013



























Estee Lauder Modern Muse EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

ABD kozmetik şirketi Estêe Lauder, güzel, kaliteli ve modern parfümlere imza atıyor. Estêe Lauder Modern Muse, bayan parfümü olarak lanse ediliyor.

Odunsu/ çiçeksi- misk kategorisinde gösterilmiş. Misk, odunsu notalar, beyaz çiçekler gibi koku bileşenleri var.

Mandalina, sümbülteber, zambak, çiçek tacı, hanımeli, yasemin, Çin yasemini, paçuli ve paçuli yaprağı, amber, misk, vanilya ve odunsu notalar gibi nota harmanı açıklanmış.

Soğuk, sabunsu, tozlu çiçekler başlangıcı yapmakta. Keskin ve temiz bir misket limonu hissettim. Portakal çiçeği gibi yumuşak esintiler de var. Bunun dışında, menekşe, sümbül, zambak gibi çiçeklerden bahsedilebilir. Çünkü sabunsu, pudralı, tozlu koku, bana bu çiçekleri düşündürdü.

Devamında bir harman var... Tatlımsı meyveler ve tatlı, yumuşak ve taze çiçekler iç içe geçmiş. Yasemin, zambak ve aromatik otlar, başlangıca nazaran daha doğal, temiz ve akışkan hissiyat vermekte. Parfüm tatlanıyor. Tozlu- topraksı rayihalar da var. Paçuli, vetiver akla geliyor. Sonlara doğru yumuşak bir misk ve vanilya var. Parfüm genelde böyle bir seyir izledikten sonra paçuli merkezli odunsu notalarla tenden ayrılıyor...

Estêe Lauder Modern Muse, sonbahar- kış dönemine uyar. Öğleden sonra ve akşam sıkılabilir. Soğuk hava parfümüdür. Bu parfümdeki bütün çiçekler kadınsı karakterdedir. Özellikle başlangıçtaki tozlu ve sabunsu çiçekler boğucu olabilir. Bu yüzden dengeli sıkılmalıdır. Tende kalıcılığı bir güne yakınken, hemen tene oturma eğiliminden dolayı, sönük ve iddiasız bir fark edilirliği vardır. Orta katmandaki yumuşak çiçekler ve sondaki yumuşak vanilya- misk, hem bundan sonrası için dengeli tatlılık sağlıyor, hem de beğeni düzeyini yükseltiyor. Davet ve kokteyller için uygundur.

Koku- 4 Kalıcılık- 4


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder