24 Eylül 2019 Salı

Escada Margaretha Ley- Sexy Graffiti EDT / 2002


























Escada Margaretha Ley- Sexy Graffiti parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Escada Margaretha Ley- Almanya kökenli moda markasıdır. Şimdi Escada Margaretha Ley- Sexy Graffiti isimli parfümü inceliyoruz. Meyve, çiçek ve misk gibi koku nüansları var. Tatlı, yumuşak, kremsi, sucul ve sabunsu etkilerle belirleniyor. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Günlük kullanım, genel beğeni, sosyal ortam ve her mevsime uygunluk gibi kriterleri karşılıyor.

Üst- kuş üzümü, Çin tarçını, ahududu, pembe greyfurt, çilek,

Orta- zambak, şakayık, leylak, vadi zambağı,

Alt- misk, kaşmir ağacı, vanilya.

Escada Margaretha Ley- Sexy Graffiti- tatlı- kırmızı orman meyveleri ile açılmakta. Çilek, ahududu ve kuş üzümü gibi karışım var. Ferah, enerjik ve pozitif başlangıcı beğeniliyor. Şekerli tonlardaki başlangıcı daha sonra dengeli bir tatlılığa çevriliyor. Devamında hafif sabunsu- yumuşak çiçekler var. Aralarda sucul- yeşil bitkiler, ot ve çimen kokuları hissediliyor. Leylak, lotus, zambak ve frezya gibi çiçekler algılanmakta. Kişniş ve ıhlamur olabilir. Aromalarda uyumlu bir harman ve kaynaşma görülüyor. Sonda ise genel olarak kremsi ve yumuşak vanilya ve misk var. Böylece tenden ayrılıyor. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlikten söz edilebilir.

Escada Margaretha Ley- Sexy Graffiti- tene bolca uygulanabilir. Hızlı akışkanlıkla tene oturur. Tensel koku haline gelir. Gün içinde tazelenebilir. Tene yerleştikten sonra, dışarıya karşı fark edilirliği daha yüksektir. Diğer insanlar tarafından kokusu algılanabilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder