31 Mayıs 2018 Perşembe

Christian Dior- Dior Sauvage Eau De Toilette / 2015

 















Christian Dior Dior Sauvage Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Christian Dior- Fransız moda şirketidir. Şimdi Christian Dior- Dior Sauvage Eau De Toilette isimli parfümü tanıtmak istiyorum. Tatlımsı, şekerli, yapay, metalik, yumuşak, ferah, serin ve sıcak yapısı var. Turunçgiller, lavanta, reçineler, baharatlar, ambroksan ve vanilya aromaları barındırıyor. Aromatik- fujer kategorisinde gösteriliyor.

Üst- karabiber, bergamot,

Orta- sardunya, lavanta, sichuan biberi, elemi reçinesi, pembe biber, vetiver, paçuli,

Alt- sedir ağacı, laden otu, ambroksan.

Christian Dior- Dior Sauvage Eau De Toilette isimli parfümün açılışında metalik ve tatlımsı turunçgiller bulunuyor. Canlı ve enerjik hissiyat veren bergamot, limon ve mandalina algıladım. Daha sonra gelen lavanta, reçineler ( elemi reçinesi ) ve baharatlar ( pembe biber, biber ) tamamen şekerli yapıdadır. Son bölümdeki ambroksan ve vanilya yapay bir tatlılığa sahip olmasıyla baş ağrıtıyor.

Christian Dİor- Dior Sauvage Eau De Toilette isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya saldırgan bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyunca tatminkâr kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj vermek şarttır. Dört- beş fıs yeter. Orta katmandaki şekerli koku grubu ( lavantalı- reçineli baharatlar ) ve sondaki yapaylık ( ambroksan- vanilya ) etkisiyle kalıcılık ve fark edilirlik yükselmiş ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını icap ettirmiştir. İlk ağızda, bu parfümün sonbahar- ilkbahar arası döneme, öğleden sonra- akşam saatlerine ve serin / soğuk havalara yönelik olabileceğini düşünüyoruz. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. Yalnız şunu da belirtelim : Tene dengeli sıkıldığı takdirde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime ( elbette yaz sezonuna da ) uyar. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder