13 Mayıs 2018 Pazar

Montale- Intense Cafe EDP / 2013



























Montale Intense Cafe EDP EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Montale- Fransız parfüm markasıdır. Bugün, gurme tarzındaki Montale- Intense Cafe isimli parfümü incelemek istiyorum. Tatlı, kremsi, tozlu, sıcak, kuru ve yumuşak esintileri var. Çiçeksi notalar, vanilya ve kahve- çikolata gibi koku nüansları veriyor. Oryantal- vanilyalı kategorisinde gösterilmekte.

Üstte çiçeksi notalar, ortada kahve, gül, alt notada amber, vanilya ve misk aromaları verilmiş.

Montale- Intense Cafe- yanık kahve tozu ya da kavrulmuş kahve olarak tarif edebileceğimiz bir açılış yapmakta. Kremsi ve yumuşak çiçekler bunu takip ediyor. Gayet tatlı bir gül notası baskındır. Frezya olabilir. Devamında, orta katmanda gurme hissiyat yoğunlaşıyor. Bu sefer kuru kahve- yanık karamel- çikolata efekti var. Gül notası çok geri planda hissediliyor. Kapanışta ise tatlı amber güzel bir uygulamadır. Yalnız son fazda tatlılık yükseliyor. Şekerlenmiş vanilya nedeniyle dengeli sıkılmalıdır.



Montale- Intense Cafe isimli parfümde tozlu, kuru ve yanık tonlamalar yapan kahve teması haricinde, neredeyse bütün notalarda genel bir tatlılık var. Notalar uyumlu ama tatlılık- özellikle son kısımda dengesiz olmuş. Akışkanlık yavaştır. İki saat sonra tene oturur. Karamelli vanilya vurgusuyla tene yakın kalır. Kokusu kahve- gül- vanilya ekseninde, çok büyük değişimler olmadan sürüp gider. Aromalar gurme temalarla şekilleniyor. Çiçeksi vurgular da yardımcı etmendir.

Montale- Intense Cafe ( yoğun kahve )- dengeli sıkılırsa günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Ama sabahleyin sıkılması tavsiye edilmez. Daha ziyade sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde kullanılacaktır. Fark edilirliği her zaman yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende kalıcılığı, kuvvetli biçimde iki günü bulmakta.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder