11 Ağustos 2024 Pazar

Prada- Luna Rossa Ocean Le Parfum / 2024

 















Prada- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Prada- Luna Rossa Ocean Le Parfum isimli parfümü konuşacağız. Sıcak, ferah, yumuşak, yapay, metalik, tatlı ve şekerli yapıdadır. Baharatlar, turunçgiller, deri, odunsu notalar, deiz- okyanus notaları, aromatik otlar ve ambroksan aromaları barındırmaktadır. Aromatik- fujer kategorisinde gösterilmektedir.

Üstte limon, ortada safran ve alt notalarda amber extreme molekülü ve meşe ağacı aromaları açıklanmış. Buna eklemelerimiz olacak.

Prada- Luna Rossa Ocean Le Parfüm isimli parfümün başlangıcında turunçgiller, aromatik otlar ve deniz- okyanus notaları yer alıyor. Yeşil ve ferah kokan limon, nane- mentol, adaçayı ve okyanus notaları sıralanıyor. Şekerli tatlığa meyleden ve metalik etkiler de barındıran kakule ve safran gibi baharatlarla orta bölüme geçilmiştir. Gene metalik ve yapay ambroksan ve meşe ağacı türünden odunsu notalarla kapanışa yöneliyoruz. Yarım saat sonra yapay ve parlak deri notası da hissediliyor. 

Prada- Luna Rossa Ocean Le Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet yavaş ve kararlı bir akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirlik yapacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende de üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesi gerekiyor. Dört- beş fıs yeter. Genele yayılan sıcaklık, baharatlı- odunsu- amberli koku düzeni ve orta katmandan itibaren beliren metalik ve yapay rayihaları hesaba katarsak, kalıcılık ve fark edilirliğin yüksek oluşunu ancak bu nedenle tene dengeli sıkılması mecburiyetini anlayabiliriz. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder