25 Ağustos 2024 Pazar

Givenchy- L'Interdit Tubêreuse Noire EDP / 2024

 















Givenchy- Fransız moda firmasıdır. Bugün Givenchy- L'Interdit Tubêreuse Noire isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Çiçeksi notalar, gurme notalar, meyveler, vanilya, turunçgiller, ahşapsı notalar, odunsu notalar ve amber içeriklidir. Tatlı, şekerli, metalik, pudramsı, tozlu, acı, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Odunsu- çiçeksi / misk grubunda gösteriliyor.

Üst- sümbülteber,

Orta- sümbülteber, portakal çiçeği,

Alt- odunsu notalar, kahve CO2, paçuli, vetiver.

Givenchy- L'Interdit Tubêreuse Noire isimli parfümün başlangıcını tatlı, şekerli ve metalik meyveler ve turunçgiller ( ? ) oluşturuyor. Aslan meyvesi, ahududu, erik, böğürtlen ve bergamot olmalıdır. Orta katmanda önce kremsi çiçeksi notalar ( sümbülteber, portakal çiçeği, osmanthus ) sonra da pudramsı çiçeksi notalar ( nergis, iris, mimoza ) görmekteyiz. Orta bölümün sonunda gurme notalar ( tozlu acı kahve ) ağırlığını hissettiriyor. Yüksek kremsilik barındıran vanilya, paçuli merkezli odunsu notalar ve amber notası da kapanış kısmında yer almıştır. 

Givenchy- L'Interdit Tubêreuse Noire isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet yanaş akışkanlıkla, 1 saat sonra tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozaj verilmesini tavsiye ederim. Dört- beş fıs yeter. Bütün koku gruplarının güçlü olması, genele yayılan sıcaklık ve şekerli tatlılık, pudralılık ve yüksek kremsilikten ileri gelen yapaylık dolayısıyla fark edilirlik ve kalıcılık artmış ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını zorunlu kılmıştır. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder