20 Aralık 2020 Pazar

Tiziana Terenzi- Halley EDP / 2019

 















Tiziana Terenzi Halley EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Tiziana Terenzi- İtalyan niş parfüm markasıdır. Şimdi Tiziana Terenzi- Halley isimli bayan parfümü hakkında konuşacağız. Çiçeksi notalar, aromatik otlar, baharatlar, meyveler, amber, vanilya ve misk içeriklidir. Tatlı, yapay, yumuşak, serin, sıcak ve ferah esintileri var. Çiçeksi- meyveli kategoride gösterilmiş.

Üst- çarkıfelek meyvesi, Çin tarçını, gül, limon,

Orta- şeftali, ahududu, çiçek notalar, yeşil notalar, tarçın,

Alt- misk, vanilya, odunsu notalar, amber. 

Tiziana Terenzi- Halley isimli parfümün açılışında yapay tatlılıkta tropik meyveler ve kırmızı meyveler var. Çarkıfelek ( tutku ) meyvesi, mango, ahududu, kivi şeftali ve guava olabilir. Sonrasında yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar ( sardunya, siklamen, gül, boronya, lotus ) aromatik otlar ( mate yaprağı, Çin tarçını, kişniş, defne ) ve yeşil notalar geliyor. Bunlara tatlı tarçın- kakule gibi baharatlar ekleniyor. Son bölümde gene tatlı biçimde misk, amber ve vanilya aromaları bulunuyor. Parfüm burada sıcaklaşıyor.

Tiziana Terenzi- Halley isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü yapay tatlılıktaki meyveler rahatsız etmiyor. EDP konsantrasyonunda olması ve güçlü yeşil / bitkisel aromalar sayesinde kalıcılık daha fazla yükselmiştir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder