15 Aralık 2020 Salı

Mancera- Instant Crush EDP / 2019

 















Mancera Instant Crush EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Mancera- Fransız niş parfüm şirketidir. Bugün Mancera- Instant Crush isimli parfümü tanıtmaktayız. Yapay, plastik, sıcak, hayvansal, kremsi, ferah ve yumuşak yapıdadır. Çiçeksi notalar, baharatlar, amber, reçineler, vanilya, deri ve odunsu notalar bu parfümü biçimlendiriyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir. 

Üst- safran, zencefil, mandalina, bergamot,

Orta- amber ağacı, gül, yasemin, paçuli yaprağı,

Alt- vanilya, beyaz misk, sandal ağacı, meşe yosunu.

Mancera- Instant Crush isimli parfümün yapay, plastik, sıcak ve hayvansal baharatlar ( safran, zencefil ), deri, amber ve reçinelerle ( laden otu ) başlayıp devam ettiğini anlıyoruz. Kremsi tatlılıktaki çiçeksi notalar ( gül, yasemin, osmanthus, frezya ), vanilya, amber ve odunsu notalarla ( sanda ağacı, paçuli ) kapanışa gelinmiştir.

Mancera- Instant Crush ( İlk Görüşte Aşk ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşmektedir. Ardından sahibine ve dışarıya karşı çok saldırgan, yoğun ve boğucu bir fark edilirliği olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tene üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. Yukarıda saydığımız hayvansal tarzdaki aromalar hem parfümün kalıcılık ve fark edilirliğini arttırmış hem de bu nedenle tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Yoksa baş ağrıtabilir ve burun ve zihin algısını zorlayabilir. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder