18 Aralık 2020 Cuma

Marc- Antoine Barrois- Ganymede EDP / 2019

 















Marc- Antoine Barrois Ganiymede EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Marc- Antoine Barrois- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Marc- Antoine Barrois- Ganymede isimli parfümü inceleyeceğim. Mineral notalar, deri / süet, baharatlar, ahşapsı notalar, odunsu notalar, çiçeksi notalar, aromatik otlar ve turunçgiller barındırıyor. Sıcak, ferah, yumuşak, yapay ve pudralı esintileri var. Odunsu- baharatlı grupta gösterilmiş.

Mineral notalar, süet, safran, akigala ağacı, menekşe yaprağı, mandalina, ölmezotu ve osmanthus aromaları açıklanıyor.

Marc- Antoine Barrois- Ganymede isimli parfümün açılışında ferah ve enerjik mineral notalarla karşılaştım. Bunu pudralı süet / deri notası ve safran tarzında baharatlar takip etti. Orta katmanda yapay ahşapsı notalar / odunsu notalar var. Öd ağacı ve abanoz ağacı olarak tahmin ettim. Yeşil ve ferah kokan çiçeksi notalar ( menekşe yaprağı, osmanthus, portakal çiçeği, yasemin ), aromatik otlar ( ölmezotu, ökseotu ) ve turunçgillerle ( mandalina, portakal ) kapanışa geliniyor. 

Marc- Antoine Barrois- Ganymede isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Deri- safran- odunsu notalar eksenindeki pudralı ve yapay koku grubunun etkisiyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Mineral notalar ve yeşil / bitkisel notalar ( çiçeksi- turunçgilli ) çok beğeniliyor. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder