26 Aralık 2020 Cumartesi

Louis Vuitton- Afternoon Swim EDP / 2019

 















Louis Vuitton Afternoon Swim EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Louis Vuitton- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Louis Vuitton- Afternoon Swim isimli parfümü tanıtmak istiyorum. Turunçgiller, baharatlar, ambergris, çiçeksi notalar, odunsu notalar, ve misk içeriklidir. Şekerli, tatlı, buruk, asitli, sıcak, serin, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Aromatik- turunçgil grubunda gösterilebilir.

Mandalina, portakal, bergamot, ambergris ve zencefil gibi aromalar açıklanmış.

Louis Vuitton- Afternoon Swim isimli parfümde başlangıçtan orta katmanını sonuna değin, şekerli rayihalar içinde turunçgiller ( mandalina, portakal, limon, bergamot ), baharatlar ( zencefil teması, kakule ) ve çiçeksi notalar (portakal çiçeği, neroli, lotus, zambak ) yer almaktadır. Turunçgiller asitlidir, baharatlar aromatik ve yumuşaktır ve çiçeksi notalar ise yapay ve biraz buruk tarzdadır. Düz bir yapaylık arz eden ambergris, misk ve odunsu notalar ( sedir ağacı ) ile kapanış gerçekleşmiştir.

Louis Vuitton- Afternoon Swim isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr bir kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. EDP formatında olması ve geneli domine eden şekerlilik ve sondaki yapaylığın rahatsız etmemesi ( buna rağmen genel bir ferahlık olması ) sayesinde kalıcılık artmış ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna uyar. Turunçgiller serindir ve diğer aromalar ( baharatlardan odunsu notalara kadar ) sıcaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder