9 Eylül 2024 Pazartesi

Narciso Rodriguez- Musc Nude For Her EDP / 2024

 















Narciso Rodriguez- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün Narciso Rodriguez- Musc Nude For Her isimli parfüm hakkında yorum yapacağım. Çiçeksi notalar, tonka fasülyesi, meyveler, odunsu notalar, baharatlar ve misk aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Pudralı, şekerli, yapay, sıcak, yumuşak, ve ferah esintileri var. Şipre- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- beyaz çiçekler, yasemin, pembe biber,

Orta- misk, gül, portakal çiçeği,

Alt- tonka fasülyesi, paçuli, sedir ağacı.

Narciso Rodriguez- Musc Nude For Her isimli parfümün başlangıcında şipremsi tarzda şekerli çiçeksi notalar ( gül suyu ) ve meyveler ( ahududu, vişne, kayısı, şeftali ) var. Sonrasında pudralı koku grupları olan çiçeksi notalar ( gül, yasemin, kediotu, portakal çiçeği, zambak ), misk ve baharatlar ( pembe biber ) sahne alacaktır. Aslında buraya kadarki bütün aromalar şipremsi kokmaktadır. Ayrıca şekerli gül suyu ve gül notası her katmanda etkindir. Son fazda gene şekerli ve yapay tonka fasülyesi ve odunsu notalar ( paçuli, sedir ağacı ) bulunuyor. 

Narciso Rodriguez- Musc Nude For Her isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Biraz yavaş akışkanlıkla, yarım saat sonra tene yerleşmiş olacaktır. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. EDP konsantrasyonunda olması, bütün koku gruplarının güçlü olması, genele yayılmış sıcaklık ve şekerlilik, son bölümdeki yapaylık ve orta katmandaki pudralı çiçekler gibi doneleri ele alarak düşündüğümüzde, fark edilirlik ve kalıcılığın yüksek olmasını ve bu durumun tene dengeli sıkılmasını gerektirmesini anlayabiliyoruz. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, soğuk ve serin havalara ve akşam vaktine uygundur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder