7 Ağustos 2024 Çarşamba

Parfums de Marly- Valaya EDP / 2023

 















Parfums de Marly Valaya EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Parfums de Marly- Fransız niş parfüm firmasıdır. Şimdi Parfums de Marly- Valaya isimli bayan parfümüyle ilgili görüşlerimizi sunacağız. Aldehitler, çiçeksi notalar, meyveler, misk, turunçgiller, vanilya ve ambroksan içeriklidir. Tatlı, şekerli, pudralı, sabunsu, yapay, sıcak, serin, yumuşak ve ferah esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- aldehitler, şeftali, bergamot, mandalina,

Orta- portakal çiçeği, petelya molekülü, vadi zambağı, vetiver, nympheal molekülü ( sentetik kır bahçesi / kır çiçekleri kokusu ), sarıboya ağacı / bitkisi,

Alt- misk, ambroksan, akigala ağacı, vanilya.

Parfums de Marly- Valaya isimli parfümün aldehitler eşliğinde yapılan açılışında, tatlı ve şekerli meyveler, turunçgiller ve turunçgilli çiçeksi notalar var. Şeftali, bergamot, mandalina, portakal çiçeği, limon çiçeği ve neroli tahmin ettim. Orta bölümde pudralı çiçeksi notalar hakimdir. Mimoza, nergis, zambak, yasemin ve ylang ylang olmalıdır. Bunlara sabunsu misk notası katılıyor. Kapanışta da yapay tatlılıkta ambroksan ve vanilya görmekteyiz. 

Parfums de Marly- Valaya isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Koku gruplarında sırasıyla gördüğümüz şekerli tatlılık, pudralılık, sabunsuluk ve yapaylık gibi özellikler, kalıcılık ve fark edilirlik performansını arttırmış olsa da gene aynı nedenle tene dengeli sıkılmasını zorunlu kılmıştır. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. Meyvelerden çiçeksi notalara kadar şekerli ve pudralı & sabunsu rayihaların hakim / başat koku biçimi olması, bu parfümü şipre kategorisine sokmamıza vesile olmaktadır. Ayrıca tene oturma işleminden sonra, sabunsu misk notasında görülen nisbî serinlik hariç tutulursa, diğer koku grupları sıcak esintiler vermektedir. Bütün aromalarda belli düzeyde yapaylık söz konusudur.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder