25 Mart 2024 Pazartesi

Byredo Parfums- Vanille Antique Extrait De Parfum / 2022

 

 

Byredo Parfums Vanille Antique Extrait De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Byredo- İsveç niş parfüm markasıdır. Şimdi Byredo Parfums- Vanille Antique isimli parfümü değerlendiriyorum. Beyaz misk, meyveler, tütsü, deri, odunsu notalar, reçineler, amber ve vanilya içeriklidir. Şuruplu, tatlı, şekerli, plastik, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Oryantal- odunsu kategoride gösterilebilir.

Üstte beyaz misk, erik, ortada odunsu notalar, laden otu ve alt notalarda vanilya ve amber aromaları açıklanmıştır. Buna eklemeler yapacağız. 

Byredo Parfums- Vanille Antique isimli parfümün açılışında şuruplu beyaz misk ve erik olduğunu düşündüğüm meyveler var. Buna yanık tütsüler ve plastiğimsi yanık deri notası katılıyor. Orta bölüm ve kapanış faslı da çabuk geçiliyor : Şekerli tatlılık yayan vanilya, amber, reçineler ( laden otu ) ve odunsu notalar ( sandal ağacı, öd ağacı ) bu merkezdedir.

Byredo Parfums- Vanille Antique isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çok hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşmektedir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve boğucu olabilen bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesini tavsiye edeceğim. Üç- dört fıs yeter. Bütün aromalarının güçlü olmasını ve baştan sona etkisi görülen plastiğimsi yapaylık, sıcaklık ve şekerli tatlılık gibi doneleri hesaba kattığımızda kalıcılık ve fark edilirlik değerlerinin yüksek oluşunu ve bu durumun tene dengeli sıkılmasını gerektirdiğini takdir ediyoruz. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder