19 Mart 2024 Salı

Initio- Paragon EDP / 2022

 















Initio Paragon EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Initio- Fransız niş parfüm markasıdır. Bugün Initio- Paragon isimli parfümle ilgili görüş belirteceğim. Tatlı, pudralı, yapay, sıcak, yumuşak, ve ferah esintiler sunuyor. Meyveler, odunsu notlar, turunçgiller, lavanta, baharatlar, aromatik otlar ve vanilya içeriklidir. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- lavanta, adaçayı, bergamot,

Orta- erik, palo santo ağacı, karabiber,

Alt- sandal ağacı, agar ağacı ( öd ağacı ).

Initio- Paragon isimli parfümün başlangıcında yapay tatlılıkta erik, kayısı, bergamot ve limon gibi meyveler ve turunçgillere rastlıyoruz. Bunu yeşil ve ferah yapıda lavanta ve aromatik otlar (adaçayı, kişniş, ökseotu ) takip ediyor. Orta bölümdeki tatlı baharatlar, ilginç biçimde karabiber tandanslıdır. Kakule de olabilir. Son bölümde yer alan sandal ağacı- öd ağacı tarzındaki odunsu notalar pudralı ve yapay olup maalesef baş ağrıtmaktadır.

Initio- Paragon isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Biraz yavaş akışkanlıkla tene yerleştiği söylenebilir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı saldırgan boğucu bir fark edilirliği mevcuttur. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Bütün koku gruplarının yoğun ve güçlü olması ve sondaki odunsu notaların baş ağrıtan yapaylığı etkenlerle fark edilirlik ve kalıcılık artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- kış mevsimine, soğuk havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder