27 Kasım 2023 Pazartesi

Maison Crivelli- Hibiscus Mahajad Extrait De Parfum / 2021

 















Maison Crivelli Hibiscus Mahajad Extrait De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Maison Crivelli- Paris merkezli Fransız niş parfüm markasıdır. 2018 yılında Thibaud Crivelli tarafından kurulmuştur. Thibaud Crivelli' nin amacı, doğadan ilham alarak ( ör. patlayan bir volkanın yamaçlarında yanmış sandal ağacı ) tüm duyulara seslenen güzel parfümler yaratmaktı. Bunun için, özgün yetenekleri olan parfümorları biraraya getirdi. Onlardan uzmanlıklarını, deneyimlerini ve sanatsal yaratıcılıklarını ortaya koymalarını istedi. 

Bugün Maison Crivelli- Hibiscus Mahajad isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, şekerli, şuruplu, metalik, ferah, yumuşak, sıcak, serin ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, aromatik otlar, vanilya, meyveler, baharatlar, amber / ambroksan ve deri aromaları bu parfümü şekillendirmiş. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Notaları ebegümeci, nar, kuş üzümü, gül, vanilya, orkide, Çin tarçını, amber, deri, nane, misk ambrette ( ebegümeci ), tarçın olarak açıklanmış.

Maison Crivelli- Hibiscus Mahajad isimli parfümün açılışında tatlı, şekerli ve şuruplu kırmızı meyveler var. Kuş üzümü, kızılcık, nar ve aslan meyvesi olmalıdır. Orta bölüme geçildiğinde çiçeksi notalar, aromatik otlar ve baharatlarla karşılaşıyoruz. Şekerli ve metalik çiçekler ebegümeci, gül, siklamen, sardunya ve orkide olarak sayılabilir. Bunu yeşil ve ferah kokan nane, kişniş ve Çin tarçını gibi aromatik otlar takip ediyor. Baharatlar ise tatlı tarçın ve karanfildir. Son kısımda iyice yapay hale gelen ancak tatlılığından bir şey kaybetmeyen amber / ambroksan, vanilya ve deri aromaları bulunmaktadır.

Maison Crivelli- Hibiscus Mahajad isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca yapışkan ve kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Extrait De Parfum formatında olması, baştan sona etkili olan şekerli tatlılık ve kapanıştaki yapaylık ( amber- deri çizgisi ) gibi doneler dikkate alındığında fark edilirlik ve kalıcılık performansının yükselmesini ve fakat bu durumun tene dengeli sıkılmasını gerektirdiğini anlamaktayız. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, serin / soğuk havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder