17 Kasım 2023 Cuma

Louis Vuitton- Imagination EDP / 2021

 











Louis Vuitton Imagination EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Louis Vuitton- Fransız moda şirketidir. Bugün Louis Vuitton- Imagination isimli parfümü inceliyoruz. Tatlı, şekerli, yapay, ferah, yumuşak ve sıcak esintileri var. Turunçgiller, reçineler, baharatlar, ambroksan, aromatik otlar ve çiçeksi notalar barındırıyor. Turunçgil- aromatik kategorisinde gösterilmiştir. 

Üst- ağaç kavunu, bergamot, portakal,

Orta- neroli, zencefil, tarçın,

Alt- siyah çay, ambroksan, gayakum ağacı ( öd ağacı ), buhur.

Louis Vuitton- Imagination isimli parfümün açılışında tatlı, şekerli ve ferah kokan limon, ağaç kavunu, bergamot, portakal, neroli ve portakal çiçeği gibi turunçgiller ve turunçgilli çiçeksi notalar var. Tatlı aromatik karabiber, zencefil ve tarçın tarzındaki baharatlar da orta katmanda önemlidir. Yeşil / bitkisel ve ferah yapıdaki aromatik otlar ( siyah çay, kişniş, yeşil çay ) buna destek veriyor. Yapay tatlılık barındıran ambroksan ve reçineler ( buhur ) kapanışı yapmıştır. 

Louis Vuitton- Imagination isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Çok hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr bir kalıcılığı var. Koku gruplarının güçlü olması ve EDP formatında olması kalıcılığı arttırmıştır. Tene özgürce sıkılabilir. Çünkü son bölümdeki yapaylık ( ambroksan- buhur ) rahatsız etmez. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder