31 Temmuz 2023 Pazartesi

Scalpers- The Club EDP / 2021

 















Scalpers- İspanyol moda firmasıdır. Şimdi Scalpers- The Club isimli parfümü incelemeye karar verdim. Turunçgiller, gurme notalar, aromatik otlar, lavanta, tütün, baharatlar, ambergris ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlımsı, metalik, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintileri var. Odunsu- aromatik grupta gösterilmektedir. 

Üst- kakao, greyfurt, adaçayı, 

Orta- tütün, lavanta, zencefil,

Alt- odunsu notalar, ambergris, paçuli, vetiver.

Scalpers- The Club isimli parfümün açılışını turunçgiller ( greyfurt, mandalina ) ve gurme notalar ( kakao ) yapmaktadır. Bunu, orta katmanın sonuna değin aromatik otlar ( adaçayı, kişniş ), lavanta, tütün ve baharatlar ( zencefil, kakule ) takip etmektedir. Saydığımız bütün bu koku grupları tatlımsı, metalik, yumuşak, sıcak, ferah ve yeşil / bitkisel kokmaktadır. Yani koku tonlamaları açısından bir yekparelik ve homojenlik ( tek parça ve birlikte / iç içe geçmiş- aynı anda türdeş kokular ) ile karşılaşıyoruz. Son kısımda ise yapay ambergris ve yeşil ve ferah kokan odunsu notalar ( paçuli, vetiver ) bulunmaktadır.

Scalpers- The Club isimli parfümde turunçgiller ve baharatlar arasını kapsayan aromalar iç içe geçmiş ve harmanlanmış biçimde algılanır. Ambergris ve odunsu notalar da katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı söz konusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Tütün, zencefil, paçuli ve vetiver çizgisindeki güçlü vurgular, son kısımda rahatsız etmeyen yapaylık ve EDP formatında olması sayesinde kalıcılık performansı yükselmiş ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder