1 Ağustos 2023 Salı

Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Extrême / 2021

 















Paco Rabanne- Fransız moda firmasıdır. Şimdi Paco Rabanne- Invictus Eau De Parfum Extrême isimli parfümü incelemek niyetindeyim. Tatlı, kremsi, şekerli, yapay, ferah ve yumuşak esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, lavanta, reçineler, tonka fasülyesi, vanilya ve amber aromaları barındırıyor. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- pembe biber, limon,

Orta- buhur, lavanta,

Alt- vanilya, tonka fasülyesi, amber.

Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Extrême isimli parfümün açılışında kremsi tatlılıkta turunçgiller ve baharatlar ( limon, pembe biber, kakule ) görüyoruz. Devamında yeşil ve ferah kokan lavanta ve reçinelerle ( buhur ) karşılaşacağız. Şekerli ve yapay tonka fasülyesi, vanliya ve amber troykası kapanışı yapmıştır. 

Paco Rabanne- Invictus Victory Eau De Parfum Extrême isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşecektir. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve biraz boğucu bir fark edilirliği olacaktır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı var. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Eau De Parfum Extrême konsantrasyonunda olması, baharatlı- vanilya yapısı ve özellikle son bölümdeki yapaylığı nedeniyle / vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik artsa da bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektiriyor. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine yöneliktir. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder