14 Haziran 2024 Cuma

Roja Dove- Isola Blu Parfum / 2023

 














Roja Dove- İngiliz niş parfüm şirketidir. Bugün Roja Dove- Isola Blu isimli parfümü konuşacağız. Turunçgiller, aromatik otlar, lavanta, çiçeksi notalar, odunsu notalar, ambergris, misk, deri ve meşe yosunu aromaları bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, kremsi, yapay, yumuşak, ferah, serin ve sıcak esintileri var. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilebilir.

Üst- bergamot, misket limonu, limon, kekik, lavanta,

Orta- elma, portakal çiçeği, kuş üzümü, yasemin, şampaça çiçeği, hindistancevizi, zambak,

Alt- huş ağacı, sedir ağacı, ardıç meyveleri, çimen, misk, ambergris, pembe biber, meşe yosunu, amber, mate yaprağı, paçuli, tonka fasülesi, laden otu, anason, deri, vanilya, iris kökü.

Roja Dove- Isola Blu isimli parfümün açılışında tatlı, yeşil ve ferah kokan turunçgiller ( misket limonu, limon, bergamot, mandalina ), çam esintilerini andıran aromatik otlar ( adaçayı, mate yaprağı, bambu, ardıç meyvesi, kekik ) ve lavanta aromaları var. Bunu kremsi çiçeksi notalar ( yasemin, frezya, osmanthus, zambak ) takip ediyor. Orta bölümde ayrıca yeşil ve ferah kokmakla birlikte rahatsız etmeyen yapaylığa meyleden sedir ağacı merkezli odunsu notalar ve aromatik otlar / çimenler ( ardıç meyvesi, bambu ) yer alıyor. Son kısımda yapaylıktan başka özelliği olmayan ambergris, misk, odunsu notalar ( paçuli ) ve deri aromalarıyla karşılaştım. Yeşil ve ferah yapıdaki meşe yosunu kapanışı yapıyor.

Roja Dove- Isola Blu isimli parfümün geneli yeşil ve ferah kokan aromalardan oluşmuştur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kaldığını söylemek mümkündür. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirlenir. Çünkü sakin ve tensel bir koku profili gösteriyor. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli sayılabilecek kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Bütün koku gruplarının güçlü olması, Parfum konsantrasyonunda olması, yeşil / bitkisel rayihaların parfümü domine etmesi ve orta bölümden itibaren görülen ancak rahatsız etmeyen yapaylığı sayesinde kalıcılık performansı beklenenden daha fazla artmıştır. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder