9 Nisan 2024 Salı

Paco Rabanne- Olympea Flora Eau De Parfum Intense / 2023

 















Paco Rabanne- Fransız moda firmadır. Şimdi Paco Rabanne- Olympea Flora Eau De Parfum Intense isimli parfümün yorumunu yapacağım. Çiçeksi notalar, vanilya, baharatlar, amber, şerbet, tuz notaları ve misk aromaları bu parfümü şekillendirmiş. Tatlı, şekerli, yumuşak, ferah, kremsi, şuruplu, yapay ve sıcak esintileri var. Çiçeksi grupta gösterilmiş. 

Üst- kuş üzümü, şerbet, pembe biber,

Orta- gül, şakayık, yıldız gülü özü, 

Alt- vanilya, paçuli, kaşmir ağacı, tuz.

Paco Rabanne- Olympea Flora Eau De Parfum Intense isimli parfümün, neredeyse bütün aromaları baştan sona tatlı, şekerli ve şuruplu kokuyor : Şerbetli meyveler ( kuş üzümü, ahududu ), çiçeksi notalar ( gül, şakayık, frezya ), arada tatlı baharatımsı nüanslar ( pembe biber ), vanilya, misk ve amber içerikleri buna örnek verilebilir. Yalnızca vanilya notası istisna teşkil edebilir. Önce tuzlu vanilya aroması ve parfüm yarım saat sonra tamamen tene oturunca da kremsi vanilya kokusu hissediyoruz.

Paco Rabanne- Olympea Flora Eau De Parfum Intense isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşecektir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi elzemdir. Dört- beş fıs yeter. Genele yayılmış sıcaklıkla birlikte tatlı ve şekerli rayihalar, bütün koku grupları üzerinde etkisini hissettiren yapaylık ve Eau De Parfum Intense konsantrasyonunda olması gibi sebeplerle kalıcılık ve fark edilirlik artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk ve serin havalar ve akşam saatlerine uygundur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile ece gezmelerinde düşünülebilir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder