10 Mayıs 2023 Çarşamba

Thomas Kosmola- No. 10 Dêsir du Coeur EDP / 2020

 















Thomas Kosmola- Paris merkezli Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Thomas Kosmola- No. 10 Dêsir du Coeur isimli parfüm hakkında konuşacağım. Tatlı, ekşimsi, ferah, yumuşak, sıcak ve yapay esintileri var. Turunçgiller, baharatlar, amber ve misk içeriklidir. Aromatik- baharatlı grubunda gösterilebilir.

Üstte limon kabuğu rendesi, ortada aromatik baharatlar ve alt notalarda misk ve amber aromaları açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız. 

Thomas Kosmola- No. 10 Dêsir du Coeur isimli parfümün açılışında tatlı, ekşimsi ve ferah turunçgiller görüyoruz. Limon kabuğu rendesi var. Sonrasında gelen aromatik ve tatlı baharatları kakule, biber, tarçın ve karabiber olarak seçtim. Yapay tatlılıktaki amber ve misk ikilisiyle kapanışa yöneliyoruz. 

Thomas Kosmola- No. 10 Dêsir du Coeur isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende de üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapacaktır. Tene özgürce sıkılabilir. Orta katmanda yer alan güçlü baharatlar ve son bölümdeki rahatsız etmeyen yapaylık sayesinde fark edilirlik ve kalıcılık artmış ve tene dengeli sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder