19 Haziran 2023 Pazartesi

Essential Parfums- Bois Imperal EDP / 2020

 















Essential Parfums Bois Imperial EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Essential Parfums- Fransız niş parfüm markasıdır. Şimdi Essential Parfums- Bois Imperial isimli parfümü yorumluyorum. Tatlı, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Baharatlar, ambroksan, odunsu notalar ve aromatik otlar barındırıyor. Aromatik- odunsu grupta gösterilebilir.

Notaları akigala ağacı, odunsu notalar, vetiver, defne, karabiber, ambroksan ve paçuli olarak açıklanmış. 

Essential Parfums- Bois Imperial isimli parfümün başlangıcını aromatik tatlılıkta baharatlar yapıyor. Karabiber ve yenibahar hissetim. Tatlı ve gayet yüksek sıcaklıkta odunsu notalar ( öd ağacı, vetiver, paçuli ) orta katmanı kaplamaktadır. Yeşil ve ferah kokan aromatik otlar ( defne, kişniş, mate yaprağı ) bunu takip edecektir. Son kısımda yapay tatlılık veren ambroksan var. 

Essential Parfums- Bois Imperial isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Çok hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Sonrasında sahibine ve dışarıya karşı  yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmaktadır. Tene özgürce sıkılabilir. EDP formatında olması, bütün aromalarının güçlü olması ve kapanışta rahatsız etmeyen yapaylığı sayesinde kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder