23 Haziran 2021 Çarşamba

MTV Perfumes- MTV Man EDT / 2015

 















MTV Perfumes- İspanyol parfüm markasıdır. Şimdi MTV Perfumes- MTV Man isimli parfümü yorumluyorum. Tatlı, ferah, yumuşak ve sıcak esintiler sunuyor. Meyveler, turunçgiller, aromatik otlar, odunsu notalar, baharatlar, tütün, reçineler ve ahşapsı notalar barındırıyor. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- kırmızı elma, mandalina, portakal, 

Orta- adaçayı, karabiber,

Alt- paçuli, tütün, reçineler, odunsu notalar.

MTV Perfumes- MTV Man isimli parfümün açılışında tatlı meyveler ve turunçgiller var. Elma, mandalina ve portakal hissettim. Sonrasında yeşil ve ferah aromatik otlar ve odunsu notalar sahne alıyor. Adaçayı, kişniş ve paçuli olmalıdır. Aromatik tatlılıktaki karabiber ve kakule, orta katmandaki baharatlardır. Ferah bir tatlılık veren tütün, reçineler, sedir ağacı merkezli odunsu notalar ve birtakım ahşapsı notalar da son bölümü oluşturmaktadır. 

MTV Perfumes- MTV Man isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Çok hızlı bir akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı söz konusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Orta katmanı kaplayan yoğun ve lüks baharatlar, dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar ve buna bağlı olarak yapaylığın bulunmaması gibi avantajlar sayesinde kalıcılık ve fark edilirlik bir EDT konsantrasyonundaki parfüme göre artmış ve tene dengeli sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. İstenirse dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde de kullanım opsiyonu olacaktır.

Koku- 5 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder