29 Nisan 2020 Çarşamba

Michael Kors- Wonderlust Eau De Parfum / 2016

 















Michael Kors Wonderlust Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Michael Kors- ABD merkezli moda markasıdır. Şimdi Michael Kors- Wonderlust Eau De Parfum isimli bayan parfümünü inceliyorum. Gurme notalar, turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar, reçineler ve vanilya aromaları bu parfümü şekillendirmektedir. Tatlı, sabunsu, pudralı, buruk, şekerli, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Şipre grubunda gösterilebilir.

Üst- badem sütü, bergamot, pembe biber,

Orta- kediotu, yasemin, karanfil,

Alt- sandal ağacı, kaşmir ağacı, benzoin.

Michael Kors- Wonderlust Eau De Parfum isimli parfümün başlangıcını yapmakta olan gurme notalar ( badem sütü ), turunçgiller ( limon, bergamot ) ve baharatlar ( pembe biber ) tatlı rayihalar sunuyor. Daha sonra çiçeksi notalar sahne alacaktır : Önce pudralı & sabunsu çiçekler ( yasemin, kediotu, menekşe, mimoza ) ve ardından yeşil ve ferah kokan çiçekler ( karanfil, siklamen, sardunya ) var. Yeşil / bitkisel çiçeksi notalar biraz daha tatlımsı ve buruk kokuyor. Şekerli ve yapay odunsu notalar ( sandal ağacı, paçuli ), reçineler ( benzoin ) ve vanilya aromalarıyla sona geliyoruz.

Michael Kors- Wondelust Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet yavaş akışkanlıkla, 1 saat sonra tene yerleşiyor. Tene en son oturan aromalar, kapanıştaki şekerli ve yapay koku gruplarıdır ( odunsu notalar, reçineler, vanilya ). Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesini tavsiye ederim. Dört- beş fıs yeter. Çünkü çok sıcak havalarda bunaltıcı olur- sıkılmaz. Çiçeksi- odunsu- vanilyalı yapısal düzeni, son bölümdeki yapaylığı ve pudralı & sabunsu ve şekerli koku biçimlerinin dominasyonu gibi nedenlerle kalıcılık ve fark edilirlik artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını icap ettirmiştir. Sonbahar- kış, mevsimi serin ve soğuk havalar ve akşam saatlerine uygundur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder