26 Kasım 2018 Pazartesi

By Kilian- Apple Brandy EDP / 2013

 















By Kilian Apple Brandy EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

By Kilian- Fransız niş parfüm firmasıdır. Şimdi By Kilian- Apple Brandy isimli parfümle ilgili görüşlerimizi ifade edeceğiz. Meyveler, içkimsi notalar, odunsu notalar, meşe yosunu, reçineler, vanilya ve amber içeriklidir. Tatlı, yapay, yumuşak, sıcak ve ferah esintileri var. Oryantal -odunsu grupta gösterilebilir. 

Meşe ağacı, vanilya, laden otu ve sedir ağacı aromaları açıklanmış.

By Kilian- Apple Brandy isimli parfümün açılışında tatlı meyveler ve içkimsi notalar var. Elma, konyak ve birendi olmalıdır. Daha sonra silme ferah ve yeşil kokan aromalar sahne almaktadır. Odunsu notalar ( meşe ağacı ), meşe yosunu ve ağaçsı reçineler ( laden otu, sedir ağacı reçinesi ) sayılabilir. Son kısımda yapay tatlılık içinde vanilya ve amber ikilisi yer almıştır. 

By Kilian- Apple Brandy isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı söz konusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Ancak yaz mevsiminde ve iç mekânlarda ( ev- ofis ) dozaj ayarı yapmak gerekecektir. EDP konsantrasyonunda olması, güçlü içkimsi- odunsu- reçinemsi koku grupları ve kapanıştaki rahatsız etmeyen yapaylık vesilesiyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış ve ( yaz mevsimi ve iç mekânlar hariç ) tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk / serin havalara ve akşam saatlerine uygundur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder