7 Mart 2015 Cumartesi

Roja Dove- Musk Aoud Parfum / ?

 















Roja Dove- İngiliz niş parfüm markasıdır. Şimdi Roja Dove- Musk Aoud Parfum isimli parfümü inceleyeceğiz. Amber, ambergris, misk, yağı, deri, odunsu notalar, vanilya, tonka fasülyesi ve çiçeksi notalar bu parfümü şekillendiriyor. Tatlımsı, ekşimsi, yağlı, yapay, buruk, metalik, sıcak ve hayvansal esintiler sunuyor. Şipre- çiçeksi grubunda gösteriliyor. 

Üst- bergamot, limon,

Orta- gül, ylang ylang, yasemin, 

Alt- agar ağacı ( öd ağacı ), misk, ambrette ( misk ebegümeci ), deri, odunsu notalar, huş ağacı, vanilya, tonka fasülyesi, sandal ağacı, meşe yosunu, muskat.

Roja Dove- Musk Aoud Parfum isimli parfümü koku grupları açısından yorumlayabiliriz : 

Birinci bölümde hayvansal, yağlı, sıcak, yapay, ve çok az tatlılık barındıran amber, ambergris, misk yağı, deri, öd ağacı temalı odunsu notalar, vanilya, odunsu notalar ( sandal ağacı ) ve tonka fasülyesi aromaları var. İkinci bölümde metalik, buruk, ekşimsi ve yapay çiçeksi notalar ( gül, yasemin, ylang ylang, karanfil ) görmekteyiz.

Roja Dove- Musk Aoud Parfum isimli parfümde hayvansal aromalar harman halindedir ve iç içe geçmiş biçimde algılanır. Çiçeksi notalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşecektir. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Genele yayılmış yapaylık ve baş ağrıtma ihtimali olan hayvansallıktan metalikliğe kadar geniş bir yelpazedeki koku gruplarının etkisiyle kalıcılık ve fark edilirlik artmış ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder