1 Ekim 2016 Cumartesi

Salvatore Ferragamo- Signorina Eleganza EDP / 2014



























Salvatore Ferragamo- İtalyan moda şirketidir. Bu markanın kadın kokuları arasında bulunan Salvatore Ferragamo- Signorina Eleganza isimli parfümü incelemekteyiz. Tatlı, sucul, yumuşak, kremsi ve pudralı etkilerle belirleniyor. Meyveler, odunsu notalar, çiçekler, deri ve badem aromaları hissediliyor. Çiçeksi grupta gösteriliyor.

Üstte greyfurt, armut, orta notada osmanthus, badem, altta paçuli ve deri notaları verilmiş.

Salvatore Ferragamo- Signorina Eleganza ( zarif genç bayan )- sucul karakterde tatlı meyvelerle ( armut, greyfurt, çilek ) başlamakta. Pudralı badem karışımlı yumuşak çiçeksi notalar ( yasemin, osmanthus, frezya ) sonra gelir. Kapanış yapay ve parlak odunsu notalarla oluyor. Buna yumuşak deri notası eşlik ediyor. Kremsi paçuli algılanmakta. Hafiften bir misk de var.

Salvatore Ferragamo- Signorina Eleganza- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz dönemine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Çiçeksi- meyveli kolonya tarzındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik böyle değerlendirilmelidir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Yapay odunsu notalar hariç, aksayan yönü yok. Tatlılık dengeli verilmiş.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder