9 Ağustos 2016 Salı

Bottega Veneta- Eau Legere EDT / 2013




























Bottega Veneta- İtalyan moda markasıdır. Bu markaya ait bayan kokularından, Bottega Veneta- Eau Legere isimli parfüm incelenecektir. Tatlı, yumuşak ve kremsi rayihaları var. Narenciye kokuları, çiçeksi notalar ve misk gibi aromalarla şekillenmekte. Çiçeksi- şipre grubunda gösteriliyor.

Üst notada pembe biber, bergamot, ortada yasemin, gardenya, alt notada meşe yosunu ve misk aromaları açıklanmış.

Bottega Veneta- Eau Legere- yeşil ve ferah kokan turunçgiller ve kadınsı çiçeklere açılmaktadır. Bergamot ve limon burada biraz daha tatlımsıdır. Başlangıçta çiçekler ön plandadır. Yasemin, gardenya ve portakal çiçeği olabilir. Orta bölümde çiçeklerin egemenliği pekişiyor ve çiçekler daha kremsi hale geliyor. Koku formu çok değişmeden, düz çizgide gitmekte. Kapanış misk notasıyla yapılıyor.

Bottega Veneta- Eau Legere- çiçeksi- turunçgilli harmana sahiptir. Kaliteli ve ferah kolonya gibi kokuyor. Fark edilirlik ve kalıcılık, kolonya ölçüsündedir. Tene yakın kalır ve hızlı akışkanlık sağlar. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur. Tene özgürce sıkılabilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder