10 Ağustos 2016 Çarşamba

Gap- Gap For Him EDT



























Gap, San Francisco- ABD kökenli moda markasıdır. Donald ve Doris Fisher tarafından kurulmuştur. Güzel parfümler yapmakta.

Gap For Him adlı parfümü yazacağım.

Turunçgiller, yeşil bitkiler ve odunsu bazlar takdir ediliyor.

Odunsu- aromatik grubuna sokulmuş.

Üst- portakal yaprağı, portakal çiçeği, limon.

Orta- kasnı otu sakızı, pelinotu, kekik.

Alt- selvi ağacı, sandal ağacı, süet ( deri ).

Hafif, fresh ve dinamik kolonya etkileri baskındır. Tatlı ve enerjik narenciye esintileri ( portakal- limon ) beğenilmekte. Aromatik otlar sonra gelir= Kekik, nane, adaçayı tahminlerimiz oldu. Biraz da reçineler var. Devamında odunsu ve ağaçsı akorlar alınır. Sandal ağacını ilk önce seçtim. Sedir ağacı olabilir... Yumuşak bir misk de var. Hatta orta katmanda yumuşak ve tatlı baharatlar fark ediliyor- parfüm tene yerleştikten sonra-.

Her mevsime uyar. Zaman ve ortam kısıtlaması yoktur. Dozaj konusunda özgürlük tanır. Genel beğeniye hitap eder. Baharat tandanslarıyla, klasik kolonyavarî kokulara göre daha yüksek kalıcılık ve fark edilirlik yapmakta. Tene yakın durmakta. Tatlılık, nota uyumu ve akışkanlık konusunda dengeli olmayı başarıyor.

Özellikle aromatik otların kalitesini takdir ettim. Rahatlatan, sakinleştiren, stresten arındıran bir yapı göstermekte.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder