10 Temmuz 2016 Pazar

Gap- Electric Man EDT


























ABD merkezli bir moda firması olan Gap, parfüm de üretiyor. Gap- Electric Man, bugünkü konumuz olacak.

Gap Electric adlı parfüm denizel notalar, odunsu akorlar, hafif baharatlar ve narenciye esintileriyle biçimlenir. Odunsu- sucul kategoriye sokulmakta. Serin, taze ve ferah bir kolonya tarzındadır.

Üst= Deniz notaları, bergamot, kuş üzümü,

Orta= Karabiber, turunç yaprağı yağı, ıhlamur,

Alt= Paçuli, vetiver, sedir ağacı, adaçayı.

İlk anda sucul- denizel esintiler, sentetik notalar, bergamot- limon ve tatlı meyveler hissettim. Dağ havası, serin ormanlar, yeni ütülenmiş nemli çarşaflar gibi etkiler de yaptı. Tatlımsı turunçgillerden sonra denizel etkiler baskındır. Sonra zencefil tarzı yumuşak baharatlar burnuma geldi. Parfüm tene yakın durma eğilimindedir. Portakal çiçeği, ıhlamur, adaçayı, nane, mercanköşk olabileceğini düşündüğüm aromatik ot çeşnisini çok beğendim. Şifalı ot tandansları ve hafif zencefil kalite ve kalıcılığı arttırıyor ve size olumlu ve iyimser duygular aşılıyor. Terapi etkisi yapıyor.

Kapanış bölümü de kalıcılığa bir miktar katkı yapmakta= Burada vetiver ve paçuli daha belirgindir. Devamında sedir ağacı vardır. Sucul, hafif, fresh esintiler her katmanda az ya da çok hissediliyor.

Gap Electric, zaman, ortam, mevsim ve dozaj kısıtlaması yapmadan kullandığım bir koku oldu. Kolonya tarzı bir kokudan ne beklenebilirse- o kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapmakta. Genel beğeniye yöneliktir. Notalar orta bölümden başlayarak harman haline giriyor ve tek parça algılanıyor. Dengeli bir tatlılık var. Rahatsız edici şeyler yok.

Koku- 5 Kalıcılık- 3





Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder