11 Ağustos 2016 Perşembe

Giorgio Armani Prive- Myrrhe Imperiale EDP / 2013




























Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Şimdi bu markanın mür reçinesi / yağı temalı kokusu olan, Giorgio Armani Prive- Myrre Imperiale isimli parfümü yorumlamak istiyoruz. Tatlı, kremsi, yumuşak, keskin, sıcak ve yapışkan rayihaları vardır. Koku nüanslarını kısaca baharatlar, reçineler, tütsü ve amber olarak özetleyebiliriz. Oryantal- baharatlı kategorisinde gösterilmektedir.

Notaları mür reçinesi, benzoin, vanilya, amber, pembe biber ve safran olarak açıklanmış.

Giorigio Armani Prive- Myrrhe Imperiale isimli parfüm, bizce iki temel koku nüansına ayrılıyor...

Tütsülü tatlı baharatlar= Bu baharatlar sıcak, keskin ve aynı zamanda biraz meyvemsi yapıdadır. Pembe biber, kakule ve safran olarak tahmin ediyoruz. Doğrudan dumansı- sert baharatlarla yapılan açılışı çok beğendim.

Vanilyalı reçineler ve amber= Parfümün ikinci kısmı da yumuşak, sıcak ve şekerli tatlılıktan dolayı yapışkan tarzdadır. Burada gene tütsülü vanilya ve kremsi amber kombinasyonlarını göreceğiz. Hatta karanfil benzeri yanık baharatlar bile var...



Giorigio Armani Prive- Myrrhe Imperiale- yukarıda açıkladığımız iki koku katmanından oluşan sade ve basit bir parfüm olmuş. Aromalar dengeli ve uyumludur. Ancak, sonlarda tatlılık yükselir. Kokusu sabit kalıyor, çok değişmiyor. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor ve reçinelerle yapışıyor. İdeal sonbahar- kış kokusudur. Yapışkan tatlılıktan ötürü dengeli sıkmak gerekir. Çok sıcakta kullanılmaz. Daha ziyade akşam vakti ve soğuk havalarda kullanılması uygundur. Dış ortamdaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi çok memnun edecektir. Fark edilirliği her zaman güçlüdür. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca kalıcılık yapar. Yoğun ve dolgun bir harmanı takdir ediliyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder