20 Mayıs 2015 Çarşamba

Jacques Fath- Vers Le Sud EDP / 2013





Jacques Fath- Fransız moda markasıdır. Jacques Fath- Vers Le Sud isimli parfümü incelemeye çalışacağız. Narenciye, meyveler, aromatik bitkiler, çiçekler ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, keskin, ferah, sucul ve yumuşak esintiler veriyor. Aromatik- odunsu grubunda yer alabilir.

Üst- yeşil notalar, lavanta, limon,

Orta- deniz notaları, çiçek buketi, incir yaprağı, menekşe,

Alt- odunsu notalar, meşe yosunu, misk.

Jacques Fath- Vers Le Sud- tatlı limon ve keskin lavanta kombinasyonuyla başlamakta. Hemen ardından yeşil- aromatik otlar ve meyveli notalar gelmekte. Kişniş, yeşil çay ve incir olabilir. Orta bölümde aynı koku karakteri devam ediyor. Erkeksi yeşil çiçekler, hafif banyo sabunu kokuları veriyor. Menekşe ve leylak algılanmakta. Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ), misk ve meşe yosunu kokularıyla sona gelinmekte.



Jacques Fath- Vers Le Sud- markanın Fath's Essentials koleksiyonundan bir çalışmadır. Aromatik otlar ve çiçekler sucul hissiyat veriyor. Kaliteli ve ferah erkeksi kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre değerlendirilmelidir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokudur. Dengeli tatlılık, uyumlu notalar, hızlı akışkanlık ve tene yakın durma gibi avantajları vardır. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazelenebilir. Aromalar harman halindedir ve iç içe geçmiştir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder