28 Eylül 2014 Pazar

Roberto Cavalli Just Cavalli Him


























Roberto Cavalli, 1970' li yıllarda Paris' te ilk butiğini açan İtalyan moda markasıdır. Hayvan desenleri, deri üzerine baskı, tekstil baskı gibi yeniliklerle tanınmıştır.

Just Cavalli Him, markanın odunsu- deri kategorisindeki kokusu olarak tasarlanmış. Açıklanan harmanı ise çok sade, basit, minimal notalardan oluşmakta.

Yenibahar meyvesi, vetiver ve deri...

Şu hâlde, parfüm baharat, ağaç, yeşil aromatik ve deri katmanlarını ve koku hissiyatını barındırıyor. Genel hatları ile Narciso Rodriquez' in For Him İntense parfümünü çağrıştırıyor. Bu etki, özellikle açılıştaki meyvemsi baharat notalarıyla belirginleşmiş.

Fazla konuşmaya gerek yok. Meyvemsi baharatı odunsu notalar takip ediyor. Deri notası ise pek hissedilmiyor. Burada baharatın aromatik bir yönü de var. Ne var ki, çok güzel ve lüks bir baharat- vetiver kombinasyonu takdir ve beğenimizi kazanıyor.

Kalıcılık ise benim tenimde, hafif esintilerle 12 saati buldu. Harmandaki minimal tercihe bakarsak, bu denli kalıcılık yeterlidir. Her mevsime gider; özellikle yazın hafif baharatlı yapısıyla farklı bir tarzı yansıtacaktır. Rahatsız edici bir şey yok. Yapaylık barındırmıyor. Nota geçişleri başarılı olmuş.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder