13 Eylül 2016 Salı

L' Occitane- Mer & Mistral EDT / 2014





























L' Occitane- Fransız kozmetik ve parfüm markasıdır.

L' Occitane- Mer & Mistral isimli parfümü inceliyoruz...

Aromatik otlar, turunçgiller ve denizel notalar ile şekillenir.

Odunsu- aromatik kategorisinde gösteriliyor. Tatlılık ve aromalar dengelidir.

Yumuşak, taze, sucul- serin esintiler vermektedir.

Sentetik aromalar da hissediliyorsa da, bilinçli bir tercih olabilir. Rahatsız etmiyor.

L' Occitane- Mer & Mistral, günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur.

Üstte limon, mandalina, ortada selvi ağacı, çam ağacı, biberiye, alt notada beyaz amber, sedir ağacı ve misk aromalarına yer verilmekte. Kalıcılık, kaliteli bir kolonyadan biraz daha başarılı olmuş.

Fark edilirlik ise, açılıştaki keskin otlarla birlikte yoğun olmakta. Sonra tene oturup sakinleşiyor ve sahibine dönük fark edilirlik yapıyor. Canlı, pozitif ve enerjik aromalar beğenilmektedir.

L' Occitane- Mer & Mistral, keskin Akdenizli otlar ve turunçgiller ile başlıyor. Tuzlu ve sucul / denizel esintiler buna eşlik ediyor. Tuzlu aromatik otlar ve narenciye açılışı modern etkiler yapıyor.

Açılışta sentetik biçimler de vardır. Mandalina, greyfurt, biberiye ve çam esintileri başlangıçta algılanmakta. Aromatik- şifalı otlar ve tatlı turunçgiller olarak özetlemek istiyoruz.

Serin ve soğuk hissiyat genele yayılmış. Hafif baharat geçişleri var. Tene oturma odunsu / ahşapsı notalar, yumuşak misk ve vanilya ile oluyor. Kapanışta sıcak ve yoğun aromalar hissediliyor.

L' Occitane Mer & Mistral' in son bölümünde sedir ağacı ve çam esintileri yoğundur. Tende kuruma işlemi bu aromalarla tamamlanmakta. Kalıcılığın artmasına da katkı yapmakta.

Günlük kullanımda tazelenebilir. Genel beğeniye uygundur. İlkbahar- yaz sezonu kokusudur. Tıraş sonrası losyon olarak da yararlanabilirsiniz. Tene bolca uygulanabilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder