22 Ocak 2023 Pazar

Koton- Ultra Cool EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Bugün Koton- Ultra Cool isimli parfümün tanıtımını yapacağız. Tatlı, ekşimsi, buruk, ferah, sıcak, serin, buzlu, yumuşak ve yapay esintileri esintileri var. Aromatik otlar, turunçgiller, baharatlar, odunsu notalar ve amber / ambergris içeriklidir. Aromatik- baharatlı grubunda gösterilebilir. 

Notaları limon, mandalina, nane, zencefil, ambergris ve vetiver olarak açıklanmış.

Koton- Ultra Cool isimli parfümün başlangıcında buzlu aromatik otlar ve turunçgiller bulunuyor. Nane ve mandalina baskındır. Kişniş, limon ve portakal da olabilir. İlerleyen dakikalarda nane aroması daha yeşil- bitkisel ve ferah hale gelecek, turunçgiller ise canlı, ekşimsi ve buruk yapıya tahvil edecektir. Orta bölümde sıcak, aromatik ve tatlı baharatlar var. Zencefil temasını görüyoruz. Biber de olabilir. Son kısımda gayet tatlı ve gene sıcak bir amber / ambergris notasına vetiver merkezli yeşil kokan odunsu notalar eşlik edecektir.

Koton- Ultra Cool isimli parfümün açılışındaki buzlu aromatik otlar ve turunçgiller, serin yapısıyla teninizde hoş bir rahatlama sağlıyor. Ancak, özellikle orta katmandaki baharatların yüksek sıcaklığı da teninizde yakıcı bir ısınmaya neden oluyor. Genel hatlarıyla Giorgio Armani- Code Sport isimli parfümü andırıyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durduğunu söylemek mümkündür. Çünkü dışarıya karşı pek esmiyor ve genelde sakin kalıyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık performansına sahiptir. Baharatlı ve amberli yapısal düzen, kalıcılığı yükseltmiş görünüyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Ambergris notasındaki yapaylık rahatsız etmiyor. Bu sayede tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. 

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder