20 Temmuz 2015 Pazartesi

Avon- Signature For Him EDT / 2008


























Avon- ABD kozmetik ve parfüm markasıdır. Bugün Avon- Signature ( İmza ) For Him isimli parfümü yorumlamak istiyorum. Baharatlar, yeşil bitkiler, turunçgiller, meyveler, odunsu / ahşapsı notalar ve misk aromaları verdiğini anlıyorum. Yumuşak, hafif, tozlu, biberli ve tatlımsı rayihaları var. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- greyfurt, elma,

Orta- bambu yaprakları, zencefil,

Alt- sedir ağacı, tik ağacı, paçuli.

Avon- Signature- portakal ve elma gibi tatlımsı ve ferah meyvelerle açılıyor. Daha sonra bu, meyvemsi baharatlara dönüşüyor. Zencefil ve kakule akla geliyor. Devamında yeşil bitkiler ve aromatik otlar var. Kişniş, mate ve adaçayı olabilir.  Yumuşak odunsu notalar, kuru ahşapsı tonlamalar ve misk ile kapanış olmakta. Kuru paçuli ve yumuşak vetiver seçiliyor.

Avon- Signature isimli parfümün orta bölümünde baharatların yumuşak ve biberli hale geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca gene bu bölümde, menekşe ve sardunya gibi yeşil erkeksi çiçekler de dikkatlerden kaçmıyor. Bu da demektir ki, parfüm hızlı akışkanlıkla tene oturduktan sonra koku formu hissedilir ölçüde değişiyor ve bir anlamda kalite artıyor. Gene sonlarda ahşapsı vurgular güzel bir uygulamadır.

Avon- Signature- her mevsime, günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Aromalar katman halinde sırasıyla devreye girer. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Kaliteli erkeksi kolonya ölçüsünde fark edilirlik ve kalıcılık vermekte. Tene yakın duruyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder