15 Haziran 2013 Cumartesi

The Different Company- Sublime Balkiss / 2008























The Different Company adlı niş parfüm markası Fransa kökenlidir. Thierry de Baschmakoff tarafından kuruldu.

The Different Company Sublime Balkiss isimli koku hakkında kısa notlar aldım=

Çiçeksi- şipre grubunda gösterilmiş. Bitki, meyve, narenciye ve bir miktar odunsu notalar bu parfümde fark ediliyor. Taze, kremsi, yumuşak esintiler yaymakta Yaz mevsimine uygundur. Günlük kullanım içindir. Kaliteli bir kolonya hissi veriyor.

Üst notada bergamot, menekşe yaprakları; ortada leylak, müge, zambak, gül, kuş üzümü; alt notada ise paçuli, deri ve kakao gibi aromalara yer verilmiş.

Koku karakteri feminen tarza daha yakındır. Ne ki, otsu ve odunsu biçimlerle erkek kullanımına da uyar. Dengeli bir tatlılık var. Notalar genelde çok çabuk akışkanlık yapar ve tene oturup kurur. Ten kimyanızla birleşir.

Lüks, zengin ve gösterişli orman meyvelerini açılışta beğendim= Ahududu, çilek, kuş üzümü olarak tahmin ediyorum. Sonrasında yumuşak, tatlı beyaz çiçekler sahne aldı= Yasemin, zambak, frezya olabilir. Sabunsu hissiyat da söz konusudur. Tatlılık artar, ama rahatsız etmez. Kapanışta tozlu ve biraz nemli bir paçuli merkezinde odunsu bazlar var. Devamında yumuşak bir misk ve sandal ağacı olabilir. Genel hissiyat böyle olmakta.

Parfüm dünyasında bir yenilik yapmıyor. Genel beğeniye uyar. Her sosyal ortamda kullanılır. Bolca dozajlanabilir. Hafif, fresh etkiler daha belirgindir. İlk anda yüksek bir fark edilirliği var. Kalıcılığı ise kolonya benzeri aromalarla değerlendirilir. Genel bir kalite var. Beklentileri karşılıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 2


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder