13 Eylül 2013 Cuma

Chanel- Allure Homme Edition Blanche EDT / 2008




























Chanel- Fransız moda markasıdır. Bugün, Chanel- Allure Homme Edition Blanche ismiyle bilinen parfümü inceleyeceğiz. Yumuşak, kremsi, hafif ve tatlı bir kokusu var. Turunçgiller, baharatlar, vanilya ve odunsu notalarla şekilleniyor. Oryantal grupta gösteriliyor.

Notaları sandal ağacı, tonka fasülyesi, amber, vetiver, misk, bergamot, sedir ağacı, vanilya, limon ve pembe biber olarak açıklanmakta.

Chanel- Allure Homme Edition Blanche isimli parfümün kokusunu şöyle formüle edebiliriz=

Limon kolonyası gibi kokudur. Limon merkezli turunçgiller, parfümün bütün katmanlarını sarmıştır. Limon aromasına, orta katmanda vanilyalı baharatlar katılır. Kapanış bölümünde ise, limon- odunsu notalar işbirliğini görürüz.

Bu kadar basit, sade ve minimalist bir harmanı vardır. Koku çok değişmez ve düz çizgide gider.

Chanel- Allure Homme Edition Blanche- bir kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık verir. Günlük kullanımda tazelenebilir. Tene özgürce sıkılabilir. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. İlkbahar- yaz mevsimi ve sosyal ortamlar için idealdir.

Chanel- Allure Homme Edition Blanche- limon turunçgilleri, bütün aromalarla harmanlamıştır. Tatlı ve ferah turunçgiller, kremsi vanilyalı baharatlar ( tarçın- pembe biber ) ve yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı )... Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar vardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder