26 Mayıs 2014 Pazartesi

Slazenger Active Sport- Mavi



Bazı takipçilerimden mailler alıyorum. Piyasada rahatlıkla bulunabilecek, günlük kullanıma uygun kokuları değerlendirmemi istiyorlar. Böylece, parfüm blogları alanında bir açığı kapatacağımı belirtiyorlar.

O zaman Slazenger Active Sport - Mavi adlı parfümü biraz konuşalım.

Bu parfüm yaz mevsimine ve günlük kullanıma yönelik bir koku olmasıyla biliniyor. Her sosyal ortamda size uyum sağlayacaktır.

Slazenger Active Sport- Mavi, bence aromatik- odunsu grubuna girebilir. Harmanı şöyle verilmiş=

Üst- limon, bergamot, mandalina, kavun, portakal, yeşil limon,

Orta- baharat çeşnisi, yasemin, gül, müge, yosun,

Alt- amber, misk, yosun, paçuli, sedir ağacı.

Açılışta ferah, taze mandalina ve ekşimsi tarzda bergamot var. Bir miktar kırmızı meyve ve sentetik notalar alınıyor. Sonra yumuşak çiçeksi notalar gelir. Yasemin ve sarıçiçek gibi şeyler algıladım. Az da olsa baharatlar var. Sonlara gelindiğinde yapay odunsu notalar, misk ve yosunsu rayihalar hissedilir. Böyle de kapanır.

Fazla beklentiye girmeden kullanılabilir. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmiyor. Kalıcılığı fena değil. Akşam ve serin havada sıkıldığı takdirde turunçgiller ve odunsu notalarla daha iyi fark edilecektir. Basit ve gösteriş harmanı biraz daha kaliteli olabilirdi. Tene bolca uygulanırsa, kalıcılığı artacaktır. Dengeli bir tatlılık var.

Koku- 3 Kalıcılık- 2


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/2014/04/parfum-testimiz-baslyor_18.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder