13 Kasım 2021 Cumartesi

Koton- Adriatic Blue For Men EDT

 















Koton- Türk moda ve aksesuar markasıdır. Şimdi Koton- Adriatic Blue For Men isimli parfüm hakkında konuşacağız. Turunçgiller, meyveler, ozonlu notalar, baharatlar, çiçeksi notalar, sucul notalar, lavanta, meşe yosunu, amber ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, şekerli, köpüklü, serin, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Aromatik- meyveli kategorisinde gösterilebilir.

Üst- biber, bergamot,

Orta- ıtır, lavanta, reçine, vetiver, paçuli,

Alt- sedir ağacı, laden otu, amber.

Koton- Adriatic Blue For Men- turunçgiller ve meyvelerin senteziyle açılıyor. Bergamot, greyfurt ve limon gibi tatlı ve köpüklü turunçgiller baskındır. Armut ve ahududu gibi şekerli meyveler de var. Bunlar ozonlu notalar notalarla destekleniyor. Sonrasında hafifçe baharatlı geçişler yapılmış. Tatlı biber olmalıdır. Orta bölümden itibaren, büyük oranda yeşil ve ferah kokan aromalar egemen olmakta : Lavanta, menekşe ve gül gibi erkeksi çiçeksi notalar sucul hissiyata sahiptir. Meşe yosunu ve odunsu notalar ( vetiver ) kapanışa doğru etkilidir. Son fazda yapay bir tatlılığa sahip amber var. 

Açıklanan notalarda gösterilen ıtır çiçeği gül, amber ve limon karışımı gibi kokuyormuş.

Koton- Adriatic Blue For Men isimli parfüm, aromatik / yeşil- çiçeksi bir kolonya tarzındadır. Aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz sezonuna yöneliktir. Son bölümde artan yapaylık ve şekerlilik nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Nota geçişleri başarılıdır.

Koku- 3 Kalıcılık- 3 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder